COL·LABORADORS
GNA serveis telemàtics

La difusió telemàtica és un aspecte fonamental a tenir en compte en qualsevol projecte del s.XXI. Avui en dia no aparèixer a la xarxa implica no arribar a bona part dels clients potencials d’un negoci. Conscients del canvi que això suposa, a GNA ens hem especialitzat en oferir serveis globals d’Internet i serveis d’assessorament i desenvolupament tecnològic a empreses, professionals i institucions amb l'objectiu d'aprofitar els avantatges que aquest nou canal de comunicació ofereix.

Fundats el 1995 i pioners en el desenvolupament d’eines de gestió i promoció empresarial a la xarxa Internet, l’empresa compta amb més de 20 treballadors i ofereix serveis de connexió, disseny web, publicitat, e-marketing, posicionament i comerç electrònic. 20 anys d’experiència i més de 700 clients de diferents sectors demostren la nostra capacitat d’adaptació tan a les noves circumstàncies del mercat com a qualsevol projecte que desenvolupem.

A GNA tenim els coneixements i l’experiència multidisciplinar necessària per a desenvolupar qualsevol projecte que requereixi la utilització de qualsevol canal telemàtic.